ALTENDORF

Het merk Altendorf is gespecialiseerd in paneelzagen. Bij AT&M verkopen we al jaren machines van dit merk aan bedrijven in Schoten en omgeving. We hebben bovendien de expertise in huis om uw Altendorf houtbewerkingsmachines te onderhouden en herstellen.

Verkoop van Altendorf machines

AT&M in Schoten is al jaren een vaste partner voor de verkoop van Altendorf-machines. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van een nieuwe paneelzaag, maar ook voor andere machines voor houtbewerking van dit merk.

Houtbewerkingsmachines voor elk bedrijf

Het merk Altendorf bestaat al meer dan 100 jaar en heeft tevreden klanten in heel Europa. De paneelzagen en houtbewerkingsmachines van dit merk zijn van topkwaliteit.

Altendorf levert bovendien een breed scala aan platenzaagmachines: van instapmodellen voor kleine ruimtes en beperkte budgetten tot een compleet op maat geconfigureerde machine.

Onderhoud en onderdelen

Behalve voor de aankoop van uw Altendorf-zaagmachine kunt u bij AT&M in Schoten ook aan het juiste adres voor het onderhoud en eventuele nieuwe onderdelen voor uw paneelzaag.

Contacteer ons vrijblijvend

Heeft u interesse in een paneelzaag of andere machine van Altendorf? We helpen u graag verder. Contacteer ons vrijblijvend of vraag een offerte op.

Copyright © all rights reserved.