SCHUGOMA HOT AIR

Het betaalbare Airtronic nulvoegsysteem van Schugoma maakt de nulvoegtechniek nu ook toegankelijk voor kleine ondernemingen. Heeft u interesse in dit systeem voor uw bedrijf? Bij AT&M in Schoten verkopen we dit systeem.


De voordelen van de optische nulvoeg

Een optische nulvoeg heeft veel voordelen ten opzichte van het traditionele systeem van kantenaanlijmen. Ontdek de voordelen van het Airtronic Hot Air-systeem:

  • Bij een nulvoeg is er geen voeg zichtbaar, de kleur van het kantenmateriaal vloeit over in het plaatmateriaal.
  • Geen lijm meer nodig, dus geen lijmresten.
  • Betere hechting en vochtbestendigheid dan traditionele lijmen. De hechtingskwaliteit is gelijkwaardig aan die van PU-lijm.
  • Geen lijmdampen.

Eenvoudig in te bouwen in uw kantenlijmmachine

Het Airtronicsysteem is een Hot Air-systeem dat werkt met verhitte perslucht. Hierdoor is het vrij eenvoudig in te bouwen in bestaande kantenlijmmachines van merken zoals Biesse, Brandt, Cehisa, Format-4, Fravol, Hebrock, Holzher, Homag, Felder, IMA en Lange Machinenbau.

Het bestaande lijmysteem (de lijmbak) van de machine blijft bovendien behouden, waardoor je het Airtronic nulvoegsysteem en het klassieke systeem naast elkaar kan gebruiken. Dit is een groot voordeel wanneer je ander kantenmateriaal zoals fineer wilt lijmen.

Schugoma heeft ook een eigen machine, die standaard uitgerust is met Airtec. Met deze machine kan je met laserkanten en het Hot Air-systeem vormdelen aanlijmen, maar ook willekeurige verstekken tot 45°.

Vragen over het Airtronic nulvoegsysteem?

Heeft u interesse in dit innovatieve Hot Air-systeem van Schugoma? Wij helpen u graag verder. Bij AT&M in Schoten verkopen we niet alleen dit nulvoegsysteem, we helpen u ook bij de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of vraag een offerte op.

Copyright © all rights reserved.